Webinar : Een alles-in-één web en E-commerce oplossing in Odoo ?

Webinar : Een alles-in-één web en E-commerce oplossing in Odoo ?

Voor ondernemingen is online aanwezigheid in tijden van corona een must . Hiermee is ook de tendens gezet voor de volgende jaren en zal de e-commerce markt exponentieel groeien.
Reden te meer om deze boot niet te missen en in te zetten op het online servicen van uw klanten.

Tijdens ons webinar van 18 maart 2021 overlopen we de mogelijkheden van een website en webshop in Odoo en de voordelen van een volledig geïntegreerd systeem. Connecties met externe systemen zijn in dit geval overbodig.

Daarnaast zal de mass mailing app binnen Odoo getoond worden en bekijken we de verschillende mogelijkheden van deze app.

We gaan van start om 15u30 stipt en op het einde voorzien we de mogelijkheid om vragen te stellen. We sluiten af om 16u30.

De deelname aan het webinar is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. Inschrijven kan via https://www.dynapps.be/event/webinar-uw-website-webshop-in-odoo-2021-03-18-2/register.

Kan u er niet bij zijn op 18 maart maar ontvangt u graag meer informatie over onze diensten, contacteer ons dan via https://www.dynapps.be/contactus of stuur een mailtje naar info@dynapps.be

Schrijf hier in !

Werken met "shapes" op uw website in Odoo 14