Diensten

ERP

ERP
Een ERP omgeving implementeren is meer dan enkel technologie, het is het realiseren van vernieuwing in uw organisatie. Uw business processen in kaart brengen om de juiste vertaling te kunnen maken naar ERP software is een eerste stap in het implementatieproces

E-Commerce

E-Commerce
e-Commerce is niet enkel een aantrekkelijke webshop lanceren maar vooral een performant backoffice systeem voorzien als fundament van de webshop. De volledige logistieke afhandeling van bestelling op de webshop, de levering bij de klant en de financiële afhandeling zijn uitermate belangrijk om een succesvolle online business uit te bouwen.

Business intelligence

Business intelligence
Meten is weten. Dankzij onze business intelligence consultants zijn wij in staat om "data" om te zetten in "informatie" en dit in allerlei vormen. Bedrijven hebben diverse databases waar dagelijks bundels data in terecht komen en dit over alle aspecten binnen uw bedrijf. Deze data omzetten naar beslissings- en stuurinformatie is van cruciaal belang om iedere dag opnieuw de juiste richting te blijven behouden in uw bedrijf.

Support met SLA

Support met SLA
Bedrijfskritische applicaties zoals een e-Commerce of een ERP systeem moeten maximaal beschikbaar en betrouwbaar zijn. Om dit te waarborgen maakt DynApps enerzijds gebruik van een veilig en schaalbaar hostingplatform en anderzijds beschikt DynApps over een uitgebreid team van support medewerkers die dagelijks tot uw beschikking staan.